2011/2012

Juhatus:

President Elmar Trink
Esimene asepresident Karl Pärn
Teine asepresident Lembitu Merdik
Eelmine president Karlo Tamm
Sekretär Aivar Allikivi
Laekur Maidu Kuuse
Klubimeister Margus Luur
Pressisekretär Peeter Paisuots

2011. aasta õpilaspreemia sai Pärnu Noorte puhkpilliorkester.

Sügisesel Lions heateo päeval tehti kaks toredat tegu. Aitasime kaasa Pärnu muuseumi hinnaliste varade kolimisele vastvalminud uude vanasse muuseumimajja. Vajaduse osavate käte ja füüsilise jõu järele katsime täiega. Abiks oli lõvisid ka teistest tsooni klubidest. Preemiaks saime ühena esimestest tutvuda muuseumi põnevate väljapanekutega.
Koostöös teiste tsooni klubidega tegime 8.dal oktoobril korda hea jupi Reiu jõe kaldast. Peamiseks tööks oli puude ja võsa langetamine ning kallasraja puhastamine. Lõpptulemusena peab valmima jalutus- ja spordirada Reiu sillast kuni vabaõhulava platsini.
Juhatuse ideena ja veli Karl.P eestvedamisel valmis klubi uus kodukord ning uue liikme avalduse vorm. Eesmärgiks ikka, et tegevus oleks ladusam ning jooksvaid vaidlemisi vähem.
Oktoobri klubiõhtu külaliseks oli piirkonna kuberner Olev Saluveer.
Oktoobris toimus sügisene jaht Kärsul koos kohaliku jahiklubi ning seekord ka SEB Panga IT inimestega.
Koos Paikuse klubiga ostsime korraliku kromaatilise suupilli andekale ja aktiivsele noormuusikule Jaan Marten Pukk.
Veli Karlo tutvustas J.K. Rowling asutatud heategevusorganisatsiooni ning meie võimalusi nendelt toetust taotleda.
Traagilise õnnetuse järel Tallinna lasteaias tõusis meie novembri klubiõhtul üles küsimus Pärnu lasteaedade turvalisusest ning meie võimalustest teha midagi lasteaedade olukorra parandamiseks. Kutsusime detsembri klubiõhtule Pärnu LV lasteadadega tegeleva spetsialisti Marga Napp´i, kes andis meile hea ülevaate Pärnu lasteaedade probleemidest. Otsustasime panna õla alla Raeküla lasteaia kui hetkel kõige nigelamas seisus oleva korrastamisele. Otsustasime suunata selle lasteaia toetuseks Piikkiö klubi annetatud 500 €, täiendada ressurssi oma vahenditega ja muidugi panna külge oma käed vajalike tööde ära tegemiseks. Kevadeks olid asjalood sealmaal, et veli Lembitu koristas masinajõul ära vanad ohtlikud betoonrajatised. Nii said hoovialale ligi virgad Lions töökäed, et korrastada aed ning ehitada lastele uus liivakast. Tulemus sai ilus ning turvaline.
Heategevuslik jõulumüük toimus Port Artur 2-s. Samas kogu ürituse kestel toimunud Jana Tringi laululaste kontsert vaimustas kuulajaid ja oli suureks abiks heale tulemusele. 
Klubi jõuluüritusel külastatud Donizetti Lucia di Lammermoor jättis unustamatu mulje juba vanadele ooperisõpradele ja oli meeldivaks üllatuseks uutele.
Koos Jaanuari klubiõhtuga toimus järjekordne minigolfi turniir. Noorte võistkonnas osalesid Vanalinna Põhikooli poisid. Meeste klassis kordas oma võitu veli Lembitu, poistest oli parim Egert.
Klubiõhtul osales külalisena LC Ülenurme esindaja Urmas Kala, kes presenteeris eelolevaid Lions balli ja suvepäevi.
Vastlapäeva üritus toimus ühisena tsooni klubidele Reiu jõe ääres. Korralduse formaat ja aeg tööpäeval ei sobinud enamikule, mistõttu oli huvi olematu. Otsustati järgmisel aastal naasta senise oma klubi perepäeva formaadi juurde.
Veli Karl.P tegi ettepaneku innustada noori tõsisema muusikaga tutvuma tasuta etenduste külastamise võimalusega. Valik langes Olav Ehala muusikalisele lastelavastusele Lumekuninganna. Ostsime piletid 63le koolinoorele. Kolm meie klubi liiget olid etenduses osalised - veli Margus ja veli Elmo Pärnu Kammerkoori bassirühmas ja veli Elmar, kellel oli kandev roll muinasjutuvestja Andersenina ja etenduse lavastajana. 
Toetasime MTÜ Elupuu 6-e Pärnust pärit õpilase Soome reisi.
Pärnu linn algatas Pärnu päeva tähistamise tava. Olime kohal oma esindusega ja korraldasime heategevusliku munade veeretamise mängu, Pärnu päev oli ju munapühade ajal.
Charter night korraldamisse otsustati tuua uusi tuuli. Veli Margus käis välja idee põgeneda linnakärast ning viia üritus läbi looduskaunis Ojako turismitalus. Ettepanek pälvis palava heakskiidu. Sektsioonides kestis pidu hommikuni ning läks sujuvalt üle hommikusaunaks. Arvukate esinejate seas oli äsja ümbermaailma purjetamiselt naasnud meie eksveli Uku Randmaa, kes jagas põnevaid reisimuljeid.
Kutsehariduskeskuse tublima õpilase profitööriista ehk tööriistapreemia sai üleriikliku noorte autoremondilukkseppade konkursi võitnud Tauri Villemson.
Jooksva Lionsaasta rahvusvaheline president Wing Kun Tam esitas üleskutse, et iga Lions istutaks ühe puu. Meie jätkasime vanas vaimus ja panime ka sellel aastal kasvama ~2000 noort kuuske.
Suvine heategevuslik grilliüritus korraldati sellel aastal Maakonna I laulupäeval Uulus. Osalejate muljed ja emotsioonid olid meeldivad, finantstulem mitte niivõrd.
Hooaja lõpetamine toimus huvireisiga vastavatud Pärnu Muuseumis ja ühise õhtusöögiga muuseumi kohvikus.
Piikiö klubis käisid tervitusi ja kingitusi viimas mõlemad Karlid koos leedidega. Ikkagi 5 aastat juba sõprussuhteid.

Klubiga ühines Elmo Joa ja Jaak Verlin. Klubist lahkusid Toomas Šalda, Toomas Kool ja Kalev Holzberg .